envlag Electrical Engineer      0031 (0) 50 3 16 82 82

wadcon logo automation

Electrical Engineer

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil je dagelijks werken met de nieuwste vooruitstrevende besturingstechnieken en gaat jouw hart sneller kloppen van het ontwerpen van besturingssystemen? Dan is dit je kans, want wij zijn op zoek naar een Electrical Engineer zoals jij!

Wie zijn wij?

Wij zijn Dutch Theatre Systems & Services (kortweg: DTS²) en zusterbedrijf van Wadcon. Wij zijn specialist op het gebied van het ontwerpen en plaatsen van geautomatiseerde theaterhijs- en hefinstallaties. Hierbij kun je denken aan liersystemen, orkestbakheffers en computerbesturingen, maar ook staalconstructies, loopbruggen, belichtingsbruggen, rollenzolders, zaalkoven e.d. De installaties die wij plaatsen zijn voorzien van high-end besturingscomputers en voldoen aan hoge veiligheidseisen. Ons werkveld strekt zich uit tot West-Europa. Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op onze website, www.dts-2.com.
In de functie Electrical Engineer neem jij binnen het projectbureau de engineering en het schematisch verder uitwerken van elektrotechnische besturingen op je. Dit betreft besturingssystemen van diverse gradaties, d.w.z. relais gestuurd, PLC-gestuurd tot high-end besturingssystemen met frequentieregelingen en aanvullende veiligheidssoftware. Ook behoort de elektrotechnische werkvoorbereiding ten behoeve van en de overdracht naar de productie en montage van de besturingssystemen tot je verantwoordelijkheden. Het kan ook voorkomen dat jouw hulp gewenst is om eventuele problemen tijdens uitvoering en inbedrijfstelling het hoofd te bieden.

Over jou

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste engineer die het leuk vindt om dagelijks met de nieuwste besturingstechnieken bezig te zijn en in staat is zelfstandig elektrotechnische (voor)ontwerpen te maken o.b.v. technische bestekken.
Herken jij je in onderstaande punten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat wij jou bieden

Geïnteresseerd?

Ben je na het lezen van deze vacature enthousiast geworden? Mail dan je motivatiebrief met CV naar Jeanet van der Veen, j.van.der.veen@integrongroup.nl. Ontvang je liever eerst nog meer informatie over de vacature? Neem dan contact op met de Technical Manager, Robert Stelwagen via 050-3168260.

Contact us!

Should you have any questions or enquiries on how Wadcon could improve your industrial processes, please don’t hesitate to contact us and we shall revert fast.

 

 

Onderdeel van:
Onderdeel van de VRI groep

Een groep van hoogwaardige bedrijven in aandrijf-, hijs- en heftechniek.