envlag Mechanical Engineer      0031 (0) 50 3 16 82 82

wadcon logo automation

Mechanical Engineer

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging als ervaren constructeur? Dan is deze vacature iets voor jou!

Als mechanical engineer bestaan je dagelijkse werkzaamheden o.a. uit het bedenken van concepten voor nieuwe machines en het vertalen daarvan in concreet uitgewerkte ontwerpen. Hierin zijn bijvoorbeeld robots, elektrische aandrijvingen en pneumatische systemen aan de orde van de dag. De ontwerpen die je maakt vloeien voort uit de wensen van de klant, uit concepten vanuit brainstormsessies en uit je ervaring in de (speciaal) machinebouw. In al je werkzaamheden is het van belang het tijdpad kritisch in de gaten te houden.

Over jou

Herken jij jezelf in de onderstaande punten? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Wat kun je verwachten van Wadcon?

Wij bieden jou een plek in een groeiend en innovatief bedrijf op basis van een fulltime dienstverband. Je hebt veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en bezig te zijn met de nieuwste technieken binnen een informele organisatie met korte lijnen. Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden (o.a. 25 vakantiedagen en 13 ATV dagen). Uiteraard krijg je er een enthousiast en collegiaal team bij.

Wij bieden:

Geïnteresseerd?

Zie jij deze vacature als dé nieuwe uitdaging voor jou? Stuur dan je CV naar Jeanet van der Veen, via j.vd.veen@wadcon.nl, of bel naar 050-3168282.

Wil je liever eerst wat meer informatie over deze functie? Neem dan gerust contact op via 050-3168282 en vraag naar onze projectmanager, Chris van der Velde.

Contact us!

Should you have any questions or enquiries on how Wadcon could improve your industrial processes, please don’t hesitate to contact us and we shall revert fast.

 

 

Onderdeel van:
Onderdeel van de VRI groep

Een groep van hoogwaardige bedrijven in aandrijf-, hijs- en heftechniek.